Sfeervol uit de zon dankzij de pergola met schuifdak

Als je een tuin hebt, dan weet je hoe fijn het is om hierin te vertoeven. Vanzelfsprekend ben je in het voorjaar en de zomer het meest in de tuin. Dit zijn immers de periodes dat het weer zich over het algemeen van zijn beste kant laat zien. Maar er is altijd wel iets te doen rond het weer in Nederland en het is eigenlijk nooit goed. Dit is zeker het geval als we te maken hebben met een warme periode waarin de zon volop schijnt. Heerlijk natuurlijk, maar voor veel mensen is dit soms toch net een beetje teveel van het goede.

Het is dan ook heerlijk om in je eigen tuin even uit de zon te kunnen. Niet alleen is een teveel aan direct zonlicht niet gezond, vaak vinden we het ook simpelweg te warm. Een schaduwrijk plekje in de tuin om je even in terug te kunnen trekken is dan ook belangrijk. Natuurlijk wil je dat dit plekje er wel een beetje leuk uitziet. Maar misschien weet je niet zo goed hoe je dit voor elkaar moet krijgen. Oplossingen als zonneschermen en parasols liggen voor de hand, maar zeg nu eens eerlijk, creëer je zo een sfeervol plekje in de tuin? Nee, zeker niet. Een zonnescherm is een relatief dure oplossing die lang niet altijd toepasbaar is en een parasol is er eentje die altijd ruimte in beslag neemt, omdat je nu eenmaal met de parasolvoet zit.

Het harmonicadoek, een flexibele oplossing

De mooie, sfeervolle en betaalbare oplossing die wij u aanraden is de “pergola met schuifdak”. Dit is niet alleen een heel praktische oplossing, maar ook nog eens een oplossing die sfeer brengt in uw tuin. Het harmonicadoek brengt u de schaduw die u zoekt en het fijne van dit harmonicadoek is dat deze fungeert als een schuifdak. Zo kunt u er dus voor kiezen om juist wel of juist niet in de zon te zitten. Het harmonica schaduwdoek dat wij u aanbieden is leverbaar in vijf trendy kleuren. Er is dan ook altijd een harmonica schaduwdoek te vinden die bij uw tuin past. Daarnaast is het harmonicadoek in verschillende maten verkrijgbaar.

Alles onder één dak

Wij begrijpen heel goed dat wanneer u kiest voor een pergola met harmonicadoek u deze graag bij één leverancier bestelt. Wij zijn deze leverancier voor u, want voor zowel de pergola als voor het harmonica doek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan hierbij alleen voor de beste kwaliteit en hebben daarom gekozen voor het merk “Nesling”. Zo bent u er zeker van dat u jarenlang plezier heeft van uw pergola met harmonicadoek.

Hierbij nodigen wij u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze webshop. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij laten graag zien wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen!