Over ons

Bij ons alleen het allerbeste

Over ons

Schaduwwinkel.nl is onderdeel van hoveniersbedrijf TuinHolland. Wij weten alles van tuinen en zijn gespecialiseerd in het creëren van het perfecte schaduwplekje in jouw tuin. Dit doen we door middel van schaduwdoeken. Deze doeken worden van duurzame materialen gemaakt en zijn gemakkelijk te monteren op elke gewenste plek in je tuin. Ze geven heerlijke verkoeling bij warm weer en bieden tot 95 procent bescherming tegen schadelijke uv­stralen. Met een schaduwdoek heb je nooit meer last van een hinderlijke parasolvoet en bij een beetje regen hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt het doek gewoon laten hangen. Alle producten zijn eenvoudig te reinigen en zijn schimmelwerend. Zo kun je jarenlang genieten van je fijne schaduwplekje in de lente en zomer.

Omdat wij hoge eisen stellen aan de producten die wij leveren, verkopen we alleen topproducten van het merk Nesling. Door onze hovenierservaring weten we dat schaduwdoeken, harmonicadoeken, pergola’s en rolgordijnen van Nesling de beste zijn.

 

Alleen het allerbeste

Bij ons staat jouw buitenplezier centraal, daarom helpen we je graag verder met het kiezen van het juiste schaduwdoek. Ben je op zoek naar een schaduw­ of harmonicadoek, maar is een standaard afmeting geen optie? Voor elke tuin hebben wij een passende oplossing, dus we maken graag voor jou een doek op maat. We staan altijd voor je klaar en komen bij je langs om advies te geven. Snelle service, uitstekende kwaliteit en flexibiliteit, dat vinden wij heel belangrijk!

Vragen

Heb je vragen over het kopen van een schaduwdoek?