Het harmonicadoek van Nesling is een perfecte oplossing als u op een zomerse dag lekker in de schaduw wilt zitten. De doeken creeren een beschermde schaduwhoek in uw tuin. Door de ruime keuze in maat en kleur kunt u elke gewenste sfeer gaan maken.Het harmonica schaduwdoek filtert tot wel 95% van het schadelijke zonlicht weg.

Bepalen van kleur harmonicadoek harmonicadoek voor pergola

De kleur die u zal kiezen zal in een belangrijke mate de sfeer bepalen.Kiest u voor een donkere kleur in een donkere tuin dan kan het bijvoorbeeld als geheel somber ogen.Tenzij u deze juist weer combineerd met een lichte kleur pergola.Terwijl een lichte kleur doek wel sneller de neiging heeft om vies te worden

Pergola

Het leuke van het los bestellen van een harmonicadoek is dat u alle ontwerpvrijheid heeft voor de pergola.
U kunt dan kiezen voor een robuuste stijl van bijvoorbeeld bezaagde palen of juist gaan voor strak en bijvoorbeeld gaan voor geschaafde palen.Let wel op dat u voor de montage van het harmonicadoek minstens 9 centimeter in de hoogte nodig heeft.Ook bieden wij een heel aantal standaardoplossingen deze kunt u dan als compleet pakket bestellen.

Waar houdt u rekening mee ?

Voor dat u begint met de bouw van de pergola is het belangrijk om naar de volgende elementen te kijken.Hoe is de stand van de zon.Welke tuinmeubels ga ik hier plaatsen en met hoeveel personen willen wij hier kunnen zitten.

Uiteraard kunt u ook kijken naar een oplossing om bijvoorbeeld de zijkanten dicht te zetten met een rolgordijn van Nesling.Of u laat bijvoorbeeld en klimroos of druif over de palen heengroeien.

Montage harmonicadoek

De montage van het harmonicadoek is gelukkig zeer eenvoudig middels de bijgeleverde montagehandleiding uiteraard kunt u ook onze montagevideo bekijken of het monteren aan ons uitbesteden zodat u helemaal ontzorgt word.

U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.